Adója egy százalék

Adó 1% 2017 – Alapítvány támogatása

KÉRJÜK, TÁMOGASSA ÖN IS A 22 ÉVES BÖLCSŐ ALAPÍTVÁNYT!

Az 1995-ben bejegyzett BÖLCSŐ ALAPÍTVÁNY működését legnagyobbrészt azokból a támogatásokból finanszírozza, amiket az ALAPÍTVÁNY céljaival egyetértő, azokat támogató cégek, intézmények és magánszemélyek biztosítanak.
Szeretnénk, ha alapítványunk céljainak megvalósításához elnyernénk az Ön támogatását is annak érdekében, hogy jobb eredményeket érhessünk el a várandósok és az újszülöttek ellátásában.

Ha Ön Újszülött, Gyermek- vagy Anyát mentő alapítványt keresett és először jár oldalunkon, kérjük olvassa el az alábbiakat!

Alapítványunk támogatása többféleképpen történhet:

I. A személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával | Adó 1% 2017.

A személyi jövedelemadózásról rendelkező törvények lehetőséget adnak arra, hogy az adózó éves személyi jövedelemadója 1%-ának közcélú felhasználásáról rendelkezzen. A törvény előírásainak a Bölcső Alapítvány 1995 óta minden évben megfelel.

Miután tevékenységünket honlapunkról alaposan megismerte, kérjük Önt,
hogy adója 1%-át Ön is a Bölcső Alapítvány javára ajánlja fel.

Felajánlásáról a személyi jövedelemadó bevallással egyidejűleg rendelkezhet, a következő módon:
 1.) Amennyiben személyi jövedelemadóját önbevallással állapítja meg, úgy az adóbevallási csomagban kell elhelyeznie egy lezárt postai szabvány borítékot. A borítékon fel kell tüntetnie a saját nevét, a lakcímét és az adóazonosító jelét. A borítékban kell elhelyeznie azt a rendelkező nyilatkozatot, melyben az alapítvány adószámát és nevét lehet megjelölni a következők szerint:

Adószám: 18852613-1-42

Kedvezményezett neve: Bölcső Alapítvány

2.) Amennyiben a személyi jövedelemadóját a munkáltatója állapítja meg, úgy legkésőbb az adótörvényben meghatározott időpontig a munkáltatónak adhatja át a rendelkező nyilatkozatot az előző pontban leírtak szerint elkészített zárt borítékban, s azt a munkáltató továbbítja az adóhatóságnak.

II. Eseti pénzátutalással
A Bölcső Alapítvány közhasznú alapítványként tevékenykedik, ezért a befolyó támogatásokróladóigazolást állítunk ki.

Bankszámlaszám:

10104617-02778756-00000006

III. Egyéb módon
Természetesen az alapítvány munkájának segítése sok más módon is lehetséges. Az Átmeneti Anyaotthon szobáinak berendezése, újszülöttek ellátásához szükséges ruházati cikkek és még sok más, a támogatók lehetőségeiből adódó (előre nem tervezhető) támogatási forma képzelhető el.

Minden nyilvános megjelenés, ahol munkánkat, céljainkat ismertethetjük, jótékony hatással van a munkánkra. Kérjük, bármilyen ötlete van, amivel úgy érzi, hatékonyan hozzá tud járulni munkánk sikeréhez, lépjen velünk kapcsolatba!

Szíves támogatását köszöni a Bölcső Alapítvány nevében:
Budavári Zita, a kuratórium elnöke