Mindig hívhat minket!

Segítség a várandósoknak és krízisterheseknek

0-24 órában hívható:

+36 20 944-3566

Szeretnénk egy biztonságos helyet, BÖLCSŐT nyújtani a nem várt újszülöttnek. Nem várt babák bölcsője – ez az, amiben alapítványunk segíteni tud.

Orokbeadas

A nehéz helyzetbe került várandósnak és krízisterhes anyának a körülmények figyelembe vételével segítünk mind a szülés levezetésében, mind pedig a döntés meghozatalában, természetesen az újszülött baba érdekeinek maximális figyelembe vételével.

Titkos szülés – Örökbeadás menete – Titoktartás és diszkréció

Azok a kétségbeesett vagy kilátástalan helyzetben levő fiatal, tizenéves vagy huszonéves várandósok, akik nem tudják, vagy nem akarják megtartani a születendő babájukat, közreműködésünkkel biztonságos, kórházi körülmények között hozhatják világra az újszülöttet.

Ha azon gondolkodik, hogy örökbe adná születendő gyermekét, segítünk a szülés lebonyolításában,  teljes diszkréciót és átmeneti anyaotthont is biztosítunk.

Ha Ön krízisterhes, a segítségnyújtásban nem bíráljuk, nem mérlegeljük, hogy a szégyen, a félelem, vagy a szegénység miatt kényszerül arra, hogy biológiai apa és a családtagok tudta nélkül – titokban – szülje meg gyermekét.

Szeretnénk, hogyha ebben a kiszolgáltatott helyzetben a kérdéseikre választ, szükségleteikre megoldást kapnának, hogy terhességük utolsó hetei vagy hónapjai nyugodt, személyüket elfogadó közegben teljenek.

1997 decembere óta működik a Szekszárdi kis létszámú átmeneti anyaotthonunk, ahol a három szobában 6 felnőttet – esetleg 1-2 gyermekkel – tudunk elhelyezni a szülésig. Terheseinkkel a pszichológusunk foglalkozik a szülés előtt, de szükség szerint utána is.

2006-ban sikerült egy újabb kis létszámú anyaotthont megnyitnunk Budapesten is, ezzel a távolról érkezők már választhatnak a budapesti és a szekszárdi anyaotthonok között.

Az elmúlt 10 évben körülbelül 400-an vették igénybe a szekszárdi és a budapesti átmeneti otthonok nyújtotta lehetőséget rövidebb-hosszabb időre.

Az ország bármelyik pontjáról hívhatja a Bölcső Alapítvány telefonszámát,
biztos lehet abban, hogy telefonja célba ér!

+36 20 / 944-3566