Mindig hívhat minket!

Segítség a várandósoknak nem várt terhesség esetén

0-24 órában hívható:

+36 20 944-3566

Szeretnénk egy biztonságos helyet, BÖLCSŐT nyújtani a nem várt újszülöttnek. Nem várt babák bölcsője – ez az, amiben alapítványunk segíteni tud.

Orokbeadas

A nehéz helyzetbe került várandósnak és krízisterhes anyának a körülmények figyelembe vételével segítünk mind a szülés levezetésében, mind pedig a döntés meghozatalában, természetesen az újszülött baba érdekeinek maximális figyelembe vételével.

Nem kívánt terhesség – Örökbeadás menete

Azok a kétségbeesett vagy kilátástalan helyzetben levő fiatal, tizenéves, huszonéves (vagy akár idősebb) várandósok, akik nem tudják, vagy nem akarják megtartani a születendő babájukat, közreműködésünkkel biztonságos, kórházi körülmények között hozhatják világra az újszülöttet.

Ha azon gondolkodik, hogy örökbe adná születendő gyermekét, segítünk a szülés lebonyolításában,  teljes diszkréciót és átmeneti Anyaotthont is biztosítunk.

Titkolt terhes vagyok, mit tegyek, ha nem tudom megtartani a babát?

Ha Ön krízisterhes, a Segítségnyújtásban nem bíráljuk, nem mérlegeljük, hogy a szégyen, a félelem, vagy a szegénység miatt kényszerül arra, hogy biológiai apa és a családtagok tudta nélkül - titokban – szülje meg gyermekét.

Szeretnénk, hogyha ebben a kiszolgáltatott helyzetben a kérdéseikre választ, szükségleteikre megoldást kapnának, hogy terhességük utolsó hetei vagy hónapjai nyugodt, személyüket elfogadó közegben teljenek.

1997 decembere óta működik a Szekszárdi átmeneti anyaotthonunk, ahol a három szobában 6 felnőttet – esetleg 1-2 gyermekkel – tudunk elhelyezni a szülésig. Terheseinkkel a pszichológusunk foglalkozik a szülés előtt, de szükség szerint utána is.

2006 óta működik kis létszámú anyaotthonunk Budapesten is, ezzel a távolról érkezők már választhatnak a budapesti és a szekszárdi anyaotthonok között.

Az elmúlt 15 évben körülbelül 800-an vették igénybe a szekszárdi és a budapesti átmeneti anyaotthonainkat rövidebb-hosszabb időre.

Hívjon vagy hagyjon üzenetet, kérje visszahívásunkat, ha segíthetünk!

Az ország bármelyik pontjáról hívhatja a Bölcső Alapítvány telefonszámát,
biztos lehet abban, hogy telefonja célba ér!

+36 20 944-3566

 

Kapcsolat velünk és Üzenetküldés